A few years ago I had said no to Brussels sprouts, but now I eat them happily. Strange how flavors can change, I don't think it has to do with age :) The only bad thing about Brussels sprouts can be the strong smell that spreads in the home, and the stomach may react to them. But it's too good not to be eaten. Do you like Brussels sprouts and have you always liked them?
Ugnsrostad Brysselkål
brysselkål
olja
salt
peppar
stekt lök
nötter
Ta bort de yttersta bladen på brysselkålen och skär av stjälken. Halvera dem och lägg dem i en skål och ringla på olja. Salta och peppra. Rosta dem i 200 C graders ugn i 30 minuter. Lägg på ett serveringsfat och strö på stekt lök och nötter.
Roasted Brussels Sprouts
brussels sprouts
oil
salt
pepper
fried onion
nuts
5 Comments
Jag tyckte inte om det när jag var liten men jag tycker om det nu. :)
ReplyDeleteJa, så där ändras smakerna :)
DeleteJag tyckte inte heller tidigare om Brysselkål,men nu kan jag laga det då och då.
ReplyDeletePrecis som jag då :)
DeleteThanks of the tip!
ReplyDelete