En enkel sallad gjord på broccoli, som får sin krämighett av majonnäs och kvarg. Salladen passar bra som fyllning i hamburgare eller med vegetariska biffar. Efter en vecka med varmare väder, upp till 24 grader :) verkar det nu vända. Idag blåser det en hel del och det lovas regn. Ha en fin helg!

A simple salad made of broccoli, which gets its creaminess from mayonnaise and quark. The salad goes well as filling in burgers or with vegetarian patties. After a week of warm weather, even 24 degrees, it's now changing. Today it's windy and rain is promised. Have a nice weekend!


Broccolisallad

2 dl broccoli, fryst
2 msk kvarg
1 msk majonnäs
1 msk saltgurka, hackad
1 tsk senap
salt 
svartpeppar

Koka broccolin mjuk och låt svalna. Blanda kvarg, majonnäs, saltgurka och kryddor i en skål. Blanda ner broccolin. Smaka av och krydda vid behov. 



Broccoli Salad

2 dl broccoli, frozen
2 tbsp quark
1 tbsp mayonnaise
1 tbsp pickles, chopped
1 tsp mustard
salt
black pepper

Boil the broccoli soft and allow to cool. Mix onion, mayonnaise, salt and spices in a bowl. Add the broccoli. Taste and season more if necessary.