I dessa muffins har jag använt havreblandning med smak av banan och choklad. För att ytterligare få mer smak av just banan och choklad tillsatte jag mosad banan och kakaopulver. Dessa muffins kan man bra äta till frukost, då de inte är så söta.

In these muffins I have used an oat blend with the taste of banana and chocolate. To further get more taste of banana and chocolate I added mashed banana and cacao powder. These muffins can be enjoyed for breakfast, because they are not to sweet.



Choco Banana Oat Muffins
4 muffins

3/4 dl multigrain flour
0.5 dl Turtle Choco Banana Oat Blend
2 tbsp coconut sugar
1 tbsp cacao powder
0.5 tsp baking powder
0.5 dl almond milk
1.5 tbsp coconut oil, melted
0,5 mashed banana

Stir together all the dry ingredients. Then add the milk, oil and mashed banana. Stir until just combined. Divide the batter into four muffin cups and top with some Turtle choco banana blend. Bake in 175 C for 15 minutes.



Choco Banan Havremuffins
4 st

3/4 dl flerkornsmjöl
0,5 dl Turtle Choco Banana havreblandning
2 msk kokossocker
1 msk kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
0,5 dl mandelmjölk
1,5 msk kokosolja, smält
0,5 mosad banan

Rör ihop alla torra ingredienser. Blanda sedan i mjölk, olja och mosad banan. Rör tills bara kombinerat. Fördela smeten i fyra muffinsformar och toppa med lite Turtle Choco banan havreblandning. Baka i 175 C i 15 minuter.